Rollerbits

Gepubliceerd op 28 juni 2022 om 10:39

We hebben binnen kort vele maten en soorten rollerbits op voorraad.

We kunnen op deze manier onze europese klanten beter en direct voorzien van de juiste kwaliteit rollerbits.

 

De rollerbits zijn van hoge kwaliteit en voorzien van lagerafdichting  en extra bescherming op de poten waar de cones op bevestigd zijn. .

De tricone-bits met zijn O-type rubberen verzegelde glijlager-tricone-bits zijn bestand tegen hoge boordruk bij normale snelheid. De rollerbit is te voorzien van verschillende snijstructuren en kan worden aangepast aan extreem zachte tot extreem harde formaties:

De technische opbouw:


Glijlagervorm, slijtvast carbide op het oppervlak van nokkenlager, de glijhuls is gemaakt van materialen met kenmerken voor een hoge sterkte, hoge elasticiteit, hoge temperatuurbestendigheid en hoge slijtvastheid om de anti-bite te verbeteren.
Door de minimale lagerspeling die er voor zorgt dat de glijhuls de relatieve snelheid van het lagerpaar vermindert, terwijl de temperatuurstijging van het wrijvingsoppervlak wordt verminderd, waardoor de levensduur van de lagers en de betrouwbaarheid van de lagers onder hoge boordruk of booromstandigheden met hoge snelheid effectief kunnen worden verbeterd.

Goed ontworpen buitenste eindnokken van de afdichtingsholte verbeteren de betrouwbaarheid van de afdichting. De stalen kogels vergrendelen de kegel om hoge snelheid aan te kunnen.

 

Deze specifieke kenmerken maken onze rollerbits tot de beste in de market voor alle verticale en horizontale boortoespassingen.

 

Wilt u meer informatie en een rollerbit bestellen?

Neem contact op met ons: info@dutch-drill-supply.nl / 0031-655188220


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Mohammed Jabbar
7 dagen geleden

Verkopen jullie ook 2dehandse rollerbits?

Mvg