Gruzzler pompen

In ons assortiment hebben we pompen voor speciale toepassingen in de boortechniek.                             

Deze pompen kunnen een hoog gehalte zand /mud verpompen naar een recycling of bezinkbak.

De aandrijving van deze pompen is vol hydraulisch wat zorgt voor een veilige werkomgeving.

Bekijk onze oplossingen voor transporteren van boorspoeling.

Mocht u vragen hebben dan vernemen we graag van u.

 


MUD-pompen

Well Pumps - Hydraulische MUD-serie

De compleet hydraulisch aangedreven MUD-serie is ontworpen en gebouwd voor extreem zware boortoepassingen. De slurrypompen zijn gebouwd in HMPE (High Moluculair Polyethyleen) en aangedreven met de duurzame Zweedse Sunfab motoren volgens ISO-normen.

 

Well Pumps biedt deze pompen aan met hydraulische motoren volgens SAE, ISO en DIN normen.   

De pompen zijn ontworpen voor zowel oppervlaktegebruik als voor onderwatertoepassingen.

De pompas is in gehard chroom-molydeen en ondersteund met dubbele conische radiale lagers gekoppeld aan een Burgmann rubberbalg mechanische afdichting JRMG1 in wolfraamcarbide-NBR (olie weerstand)

De pomp is beschikbaar in 2 versies:

Type: MUD 80/217-LPV
Code D4.09.902

Motor : 17 cc
Vortex waaier 217 mm
Inlaat x uitlaat: DN100 – 4” x DN80 – 3”
Max. debiet: 150 m3/h
Max opvoerhoogte : 16 mtr


MUD 80/217-HPS
Code D4.09.906

Motor : 25 cc
Halfgesloten waaier 217 mm
Inlaat x uitlaat: DN100 – 4” x DN80 – 3”
Max. debiet: 150 m3/h
Max opvoerhoogte : 45 mtr
Garantie is 12 maanden (behalve op slijtdelen)

 

Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw toepassing.


OEM pompen

We hebben diverse producten van Italiaanse kwaliteit in OEM producten. Dit gerenommeerde hydraulische merk produceert producten die hoge prestaties kunnen leveren door de optimale engeneering die dat stapje meer doen dan andere merken.  Deze product range die we hier laten zien zijn de speciale GRUZZLER pompen.

Deze hydraulische vuilwaterpomp is een professionele vuilwaterpomp aangedreven door een hydraulische tandwielmotor. De pomp is ontworpen voor het pompen van vervuild tot zwaarvervuild / modderig water met vaste delen tot 30 mm.

De pomp kent tal van voordelen t.o.v. andere pompen. Zo is deze pomp geschikt voor agressieve vloeistoffen, kan zonder problemen drooglopen en kent een enorm pompvermogen. Deze pomp maakt geen lawaai, geeft geen trillingen en is vrijwel onderhoudsvrij. 

SP20

SP20 is een compacte en krachtige dompelpomp die is ontworpen voor het verwerken van boorspoeling en  zware vloeistoffen in het algemeen.

Compact en licht biedt een debiet tot 800 L/min en een maximale opvoerhoogte van 35 meter. Kan vaste deeltjes met afmetingen tot 3 cm verpompen. Het kan zonder schade drooglopen.

SP 25

WP 25 is een professionele hydraulische dompelpomp ontworpen om helder water, matig modderige vloeistoffen te verpompen. De pompen kan vast deeltjes in suspensie met afmetingen tot 2 cm verpompen.

Hoge prestaties:
Stroomsnelheid van 1.600 L/min en opvoerhoogte tot 45 meter. De hydraulische pomp
bediening gegarandeerd maximale veiligheid voor de gebruikers.

SP35

SP35 is een 3 hydraulische afvalpomp voor heldere tot zware boorspoelingen.

De waaier en schaal zijn gemaakt van roestvast staal. De pomp produceert hoge prestaties dankzij het hydraulisch vermogen en de exclusieve gesloten enkelkanaals waaier die het mogelijk maakt zeer hoog rendementen met debieten tot 1600 L/min, opvoerhoogte tot 50 meter en de mogelijkheid om modderige en zeer modderig boorspoelingen te verpompen. 

De pompen kan vast deeltjes in suspensie met afmetingen tot 5 cm verpompen.

SP 45

SP45 is een professionele 4” afvalpomp ontworpen voor het verpompen van vuil of zeer zwaar belaste vloeistoffen met een concentratie van slib in de vloeistof tot 20%, het kan zwevende vaste delen verpompen met een afmeting van 70 mm.

De prestaties zijn zeer: debiet tot 3000 L/min, opvoerhoogte tot 16 meter.

Het pomphuis is gemaakt van roestvrij staal met een afschermplaten van polyurethaan polyether die zorgen voor onovertroffen stevigheid, weerstand tegen slijtage, schokken en roest.

De hydraulische functie is een impliciete garantie van veiligheid vanwege de onmogelijkheid om verwondingen door elektrische schokken te veroorzaken.

Het kan voor onbepaalde tijd drooglopen zonder schade.

 


Aanvragen  informatie