DDS 330Geo Drill- Rig

De D.D.S 330 is een compact platform voor verschillende boortechnieken.

Door zijn compact en solide bouw is het een sterke machines in zijn klasse. Voor de bouw is gekozen voor een frame waar de tank voor de diesel- en hydrauliektank onderdeel uitmaken van het frame. Dit bespaart gewicht en ruimte waardoor er ruimte is voor boor-equipment.

Door zijn compacte bouw en laag gewicht is dit de ideale machine voor werken in compacte ruimtes en voor werk vanaf een ponton op het water.

Een andere mooi bijkomstigheid is dat door zijn veelzijdigheid in boortechnieken samen met zijn compacte bouw en gewicht is te verschepen in een zeecontainer.  

Voor de bouw is gekozen voor hoogwaardige en betrouwbare componenten die universeel en gemakkelijk te repareren zijn waar ook ter wereld.

Hierdoor bent u niet afhankelijk van specialistische componenten en gespecialiseerd personeel om dit te verhelpen. U kunt uw productie hierdoor snel hervatten. 

De D.D.S 330 is voorzien van een betrouwbare John Deere 74 KW motor die voldoet aan de laatste emissie eisen en voorziet de machine van de power die nodig is voor de job!

Beschikbare boortechnieken

- spoelboren (100 meter+)

- pulsboren ( 30 meter 219mm)

- (holle)avegaar boren (25 meter)

- Zuigboren

- Direct-push met slagmechaniek

- Window sampeling met hydraulische hamer

 

Door de diversiteit van de D.D.S 330 zijn er veel opties mogelijk.

Ons is daar in niets te gek en kunnen wij voor u een machine bouwen die u wenst.

Vraag ons graag naar de mogelijkheden en opties specifiek voor uw werkgebied of methode.

 


Aanvragen  informatie