Fluid management

Het mixen en verwijdering van boor-vloeistoffen zijn noodzakelijke componenten bij verticale en horizontale boringen.

Dutch-Drill-Supply heeft in zijn assortiment alles wat de vooruitgang stimuleerd voor het mixen van boorspoeling en grout tot het verwijderen van cuttings in boorvloeistof om weer hergebruikt te worden in het boorproces. We maken en engeneren deze equipment in huis samen met onze zorgzaam geslecteerde partners.

 

Welke producten u ook benodigd bent in het mixen of grouten voor uw boorstoepassing, Dutch-Drill-Supply biedt een reeks producten aan die u helpen uw vloeistofbeheer op uw werklocatie te optimaliseren. Het doel is dat u uw werkzaamheden gemakkelijk, veilig en beheerst kunt uitvoeren waardoor de kostprijs naar beneden gaat.

 

Dutch-Drill-Supply kan u de volgende installaties aanbieden:

- DDS mix en mud systemen; hierin bouwen oplossingen op maat samen met onze partner voor uw specifieke behoefte op mixen en recycling.

- Häny grout en mix units;  voor het kwalitatief mixen van grout en boorspoelingen waarbij de installatie volledig naar uw wensen wordt gebouwd.

- Ontzandings installaties; hierin werken we samen met SKC Makina, een gerenomeerde partij in het leveren van componenenten voor ontzanding.

 


Groutunit QSL150

Onze groutmachine is bedoelt voor alle werkzaamheden waar grout verwerkt moet worden, voor het opvullen van boorgaten of oude leidingen voor verticaal of horizontale (HDD)boringen.

Deze machine verwerkt bentoniet en cement tot een grout-emulsie en kan dit verpompen in de desbetreffende bovengenoemde toepassing.

Het mix systeem is gebaseerd op een colloïdaal mixer. Die  ervoor zorgt dat met energie op hoge snelheid maximaal contact wordt gemaakt met de deeltjes die vermengt moet worden of versneden om de optimale mix-eigenschappen te krijgen.

Deze machine is verkrijgbaar in:

-elektrisch / hydraulisch

-elektrisch

-diesel / hydraulisch

- tussen 3 de 6 m3 vloeistof per uur maken en verwerken.Dutch-Drill-Supply gebruikt Häny machines in onze turn-key groutinits.

Häny is een vooraanstaande fabrikant voor groutunits voor de modernste meng- en injectietechniek.

 

Dutch-Drill-Supply klanten profiteren met Häny als betrouwbare Zwitserse fabrikant en merk van:
- Individuele, voordelige systeemconfiguraties (Häny configurator)
- Competent advies en hoge flexibiliteit
- Weinig slijtage en lage onderhoudskosten
- Hoogwaardige en gebruiksvriendelijke producten.

 

Dutch-Drill-Supply heeft de" Häny-configurator" opgezet.

Met het invullen van de lijst kunnen we een offerte op maat afgeven naar uw wensen.

 

Maak uw keuze  voor meer informatie

 DDS Mix en mud unit MU-10

Met de mix en mud unit kunt u op de juiste wijze boorspoeling maken voor uw boringen.

Het voordeel is dat er tijdens het boren spoeling paraat staat mocht u het nodig hebben zonder uw machine en boorproces stil te hoeven zetten.

Tevens bied het voordelen om al spoeling te maken voor u volgende opstelling zodat u snel door kunt zonder wachttijd op uw boorspoeling tot dat die zijn maximale effectiviteit heeft.

Door dat de mixbak zorgt voor de optimale omstandigheden om boorspoeling te laten "rijpen" heeft u minder product nodig en zorg de hoeveelheid spoeling die u gebruikt voor een optimaal rendement in uw boorgat.

Het juist kunnen aanmaken van uw spoeling biedt met boren en het plaatsen van bodemlussen het voordeel dat uw grout in het boorgat blijft en niet "wegloopt" wat uw meer winst per put oplevert.


Recycling unit

Dutch-Drill-Supply bouwt complete units met SKC Makina zeefdekken.

We kunnen hierdoor modulair bouwen en een machine naar klantspecificaties opbouwen.

 


Registratiesysteem grout.

Voor het juist registreren voor het gebruik  van diversen vloeistoffen en mengsels hebben we een registratie systeem gebouwd.

In het registratiesysteem kunnen verschillende parameters ingegeven worden per locatie en boorpunt.  Er is een cloudomgeving die alle gegevens verzamelt en een rapport produceert per boorpunt. Hierin staan alle gegevens met betrekking tot de gebruikte grout soort, hoeveelheid, groutmeester, lusnummer etc etc.

 

Voor meer informatie: 


Venturi mixer

Onze venturi mixer is een van de machines die niet mag ontbreken bij een boorinstallatie.

Voor het aanmixen van boorspoeling is dit een essentieel stuk gereedschap die er voor zorgt dat de boorspeoling goe opgenomen wordt in het boorwater. Daarnaast zet het bentoniet spoelingen op de juiste manier aan waardoor je optimaal rendement hebt van de spoeling.

 

De DDS venturimixer heeft een stevig frame en voorzien van een vlinderklep. Daarnaast is de venturi voorzien van een aanzuigslang voor het opzuigen van polymeren zodat je rechtstreeks uit de zak kunt aanmixen.

De DDS venturimixer is voorzien van een kleine tafel waar de zak eventueel op kan rusten.

De koppelingen kunnen naar keuze geselecteerd worden en is standaard uitgevoerd met 2" binnendraad.

 


Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw toepassing.

 

Aanvragen informatie